top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

Locatiefoto's

Wil je laten zien hoe mooi het kantoorpand, flexwerk plekken of feestlocatie is die je verhuurd? Kies dan voor locatie foto's! Deze foto's zou je bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken op je website. 

01

Vrijblijvend intake-gesprek

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we welke locatie je wil laten vastleggen. Ook bespreken we wie je wil aanspreken met de foto's en wat dan de uitstraling moet zijn. Licht speelt een belangrijke rol, dus het is prettig om te weten hoe de locatie eruit zal zien van te voren. Eventueel plannen we een locatie bezoek zodat ik van te voren al wat testjes kan doen, om het beste resultaat te bereiken!

03

Professionele begeleiding en advies

Tijdens het gehele proces geef ik professioneel advies over beeldcompositie, storytelling en marktpositionering. Schroom niet om te vragen hoe je de foto's zo goed mogelijk kunt inzetten. Ik denk graag mee!

05

Selecteren en nabewerken

Aan de hand van een voorselectie kies je jouw favoriete foto's uit. Dit zijn maximaal 30 foto's die ik daarna zal nabewerking voor de finishing touch! 

02

Debriefing

Na het intakegesprek ontvang je een debriefing waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de fotosessie is, voor welke uitstraling we gaan, welk beeldmateriaal er nodig is en op welke locatie het plaats vind, eventueel aanmerkingen op de nabewerking en de planning van het project. 

04

De fotoshoot

Showtime! Op de dag van de shoot kom ik met alle apparatuur naar de locatie. Afhankelijk van de uitstraling die we hebben besproken, zorg ik dat locatie haarscherp in beeld komt. 

06

Aanleveren

De foto's krijg je altijd digitaal aangeleverd. Eventueel kan ik ook verzorgen dat ze worden afgedrukt. De kosten van het drukwerk zijn niet bij onderstaande prijs inbegrepen. 

250,-excl btw

bottom of page