top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

One minute pitch

Breng jouw visie, drijfveer en aanpak in beeld in een one-minute-pitch video. Een kort en bondig maar scherp geformuleerd verhaal met inspirerende actieshots is de beste manier om nieuwe klanten nieuwsgierig te maken en te overtuigen. De video duurt maximaal 1 minuut. 

01

Strategisch intake-gesprek

Wil je een one-minute-pitch video laten maken? Dan plannen we een vrijblijvend strategie-gesprek in waarin we samen op zoek gaan naar jouw kernwaarde, visie en missie, wie de doelgroep is en wat er in beeld komt! 

Soms blijkt dat er extra's nodig zijn. Denk aan een voice-over, huur van een studio of apparatuur of animaties. Dit zit niet in het pakket, maar is wel bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

03

Professioneel advies

Tijdens het gehele proces geef ik professioneel advies over beeldcompositie, storytelling en marktpositionering. Schroom niet om te vragen hoe je de video zo goed mogelijk kunt inzetten. Vanuit mijn unieke combinatie aan kennis door mijn HBO-studie Art & Economics en MBO-studie Audiovisueel Specialist denk ik graag met je mee. Dus schroom niet om hiernaar te vragen en neem snel contact met me op!

02

Debriefing

Na het strategie-gesprek ontvang je een debriefing waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de video is, wie de video moet aanspreken (de doelgroep), welk beeldmateriaal er nodig is, het geluid, muziek en tempo van de montage, hoe de video wordt aangeleverd en de afgesproken planning van het project. 

04

de draaidag

Time to shine! Afhankelijk van wat we in beeld willen brengen, plannen we een draaidag. Denk bijvoorbeeld aan een kort interview, sfeershots binnen de organisatie, medewerkers in actie of een tevreden klant met jouw product of dienst. 

05

montage en feedbackronde

Als de draaidag is geweest, volgt de montage. De eerste versie is een ruwe schets waarop je feedback mag geven. Dit is het moment waarop grote aanpassingen nog gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan andere shots, misschien nog extra opnames of beeldmateriaal, animaties, andere muziek ect. Hierbij geef ik advies over de mogelijkheden. 
Na deze feedbackronde kunnen er alleen nog kleine aanpassingen gedaan worden. Grote aanpassingen zijn niet inbegrepen, maar kunnen wel gedaan worden tegen een meerprijs.
 

06

nabewerking

De kleurcorrectie en geluidsnabewerking geeft de magic touch aan de video. Daarna ontvang je de video zo snel mogelijk in je mail, klaar voor gebruik!

550,-excl. btw

bottom of page