top of page

Kies jouw ontwerp

Een flyer of poster kan je gebruiken om bijvoorbeeld een event aan te kondigen. Het ontwerp kan KLIK voor je laten drukken, maar je kan het ook online gebruiken op social media. Zo kan iedereen het zien.

Laat in een folder zien welke producten je verkoopt of vertel de laatste nieuwtjes over je bedrijf! Omdat een folder meerdere bladzijdes heeft kun je meerdere onderwerpen behandelen!

Wil je een professionele indruk achterlaten? Zorg dat jou visitekaartje er strak en professioneel uitziet. 

HOE WERKT HET?

Om het makkelijk voor je te maken heeft KLIK pakketten gemaakt. Je ziet meteen wat je krijgt en hoeveel het kost. Kies voor een sfeervolle video, een pakkende foto of een stralend design. Handig he? Als je hebt gekozen welk pakket je wilt, gaan we het gesprek aan. Wat wil je overbrengen? Hoe zet jij je bedrijf in de markt? Daarbij geeft KLIK advies. Je krijgt een debriefing met alles wat we hebben afgesproken. We prikken een draaidag en gaan aan de slag. In de montage en nabewerking komt het hele verhaal samen.  Wil je dan toch graag dingen aanpassen? Laat het weten! 

Wil je een ander soort video, foto of ontwerp dan de pakketten die KLIK aanbiedt? Schroom niet om te vragen en neem snel contact op. 

bottom of page