top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

Promotiefilm

Wil je bewustzijn creëren bij jouw doelgroep en aanzetten tot actie? Kies dan voor een promotiefilm. Het doel van de film is om jouw doelgroep echt tot actie aan te zetten. Je kunt een promotiefilm bijvoorbeeld inzetten om campagnes te promoten, belangrijke partners te werven voor je evenement of simpelweg om je bedrijf in te huren. De promotiefilm is maximaal 4 minuten. 

01

strategisch intakegesprek

Wil je een promotievideo laten maken? Dan plannen we een vrijblijvend strategie-gesprek in waarin we samen opzoek gaan samen op zoek gaan naar de betekenis voor je doelgroep en wat je te bieden hebt, wat de doelgroep beweegt en hoe alles in beeld komt.  Een promotievideo is erg breed en kan je voor veel verschillende doelen inzetten, maar het belangrijkste is om de kijker in actie te zetten.

Soms blijkt dat er extra's nodig zijn. Denk aan een voice-over, huur van een studio of apparatuur of animaties. Dit zit niet in het pakket, maar is wel bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

03

professioneel advies

Tijdens het gehele proces geef ik professioneel advies over beeldcompositie, storytelling en marktpositionering. Schroom niet om te vragen hoe je de video zo goed mogelijk kunt inzetten. Ik denk graag mee!

05

montage en feedbackronde

Als de draaidag is geweest, volgt de montage. De eerste versie is een ruwe schets waarop je feedback mag geven. Dit is het moment waarop grote aanpassingen nog gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan andere shots, misschien nog extra opnames of beeldmateriaal, animaties, andere muziek ect. Hierbij geef ik advies over de mogelijkheden. 
Na deze feedbackronde kunnen er alleen nog kleine aanpassingen gedaan worden. Grote aanpassingen zijn niet inbegrepen, maar kunnen wel gedaan worden tegen een meerprijs. 

02

Debriefing

Na het strategie-gesprek ontvang je een debriefing waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de video is, wie de video moet aanspreken (de doelgroep), welk beeldmateriaal er nodig is, het geluid, muziek en tempo van de montage, hoe de video wordt aangeleverd en de afgesproken planning van het project. 

04

De draaidag

Time to shine! Afhankelijk van wat we in beeld willen brengen plannen we een draaidag. Denk bijvoorbeeld aan een kort interview, sfeershots binnen de organisatie, medewerkers in actie of een tevreden klant met jouw product of dienst. 

06

nabewerking

De kleurcorrectie en geluidsnabewerking geeft de magic touch aan de video. Daarna ontvang je de video zo snel mogelijk in je mail, klaar voor gebruik!

1250,-excl. btw

bottom of page