top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

Kies jouw video

Aftermovie

Laat op een feestelijke manier zien hoe je evenementen zijn geweest. Wie hebben het bezocht en wat was er allemaal te doen? 

Voor feesten en optredens maar ook beurzen, toespraken en bedrijfsbijeenkomsten.

Make it visual.

  • Instagram
  • LinkedIn

productie op maat?

HOE WERKT HET?

Om het makkelijk voor je te maken, zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Het is meteen duidelijk wat je krijgt, wat het kost en waar je de video of foto’s voor kunt gebruiken. Zo hoef je niet eindeloos op een offerte te wachten, handig toch?

Als je weet welk pakket je wil, plannen we een briefinggesprek. Hierin denken we samen na over hoe we jouw verhaal in de markt zetten. Wat wil je overbrengen? Wie wil je hiermee aanspreken? Hoe brengen we dat het beste in beeld? Het doel is om echt tot de kern van het verhaal te komen! 

Als alles duidelijk op papier staat, ontvang je een debriefing en gaan we een draaidag plannen. In de montage en nabewerking komt het hele verhaal samen en is er genoeg ruimte voor feedback. Vaak is de video al binnen een paar weken gemaakt en klaar om vertoond of gepost te worden.

Wil je een ander soort video of foto dan bovenstaande pakketten? Of wil je sparren over een idee onder het genot van een kopje koffie? Vanuit mijn unieke combinatie aan kennis door mijn HBO-studie Art & Economics en MBO-studie Audiovisueel Specialist denk ik graag met je mee. Dus schroom niet om hiernaar te vragen en neem snel contact met me op!

bottom of page