top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

Portretfoto

Wil je professioneel en persoonlijk overkomen? Zorg dan dat je een goede portretfoto hebt. Je kunt deze gebruiken voor social media maar ook op je visitekaartje bijvoorbeeld. 

01

Kennismaking & strategisch intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maken we kennis, bespreken we hoe jij in beeld wil komen en wat je uit wilt stralen. Heb je last van camera-angst? Geen zorgen, niks hoeft in één keer perfect te zijn! Ik begeleid je door het proces heen. Daarnaast bepalen we ook welke locatie past bij wat jij wilt uitstralen. 

03

professioneel advies

Tijdens het gehele proces geef ik professioneel advies over beeldcompositie, storytelling en marktpositionering. Of je nou al eens voor de camera hebt geposeerd of niet, ik begeleid je door het proces heen. Vanuit mijn unieke combinatie aan kennis door mijn HBO-studie Art & Economics en MBO-studie Audiovisueel Specialist denk ik graag met je mee. Dus schroom niet om hiernaar te vragen.

05

Selecteren en nabewerken

Aan de hand van een voorselectie kies je jouw favoriete foto's uit. Dit zijn maximaal 15 foto's die ik daarna zal nabewerking voor de finishing touch! 

02

Debriefing

Na het intakegesprek ontvang je een debriefing waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de fotosessie is, voor welke uitstraling we gaan, welk beeldmateriaal er nodig is en op welke locatie het plaatsvindt, eventueel ook suggesties voor de nabewerking en de planning van het project. 

04

De fotoshoot

Showtime! Op de dag van de shoot kom ik met alle apparatuur naar de locatie. Het is ook mogelijk om een fotostudio te huren, de kosten daarvan zitten niet in de prijs inbegrepen. We maken er een fijne dag van waarop jij je op je gemak voelt, want dat levert altijd de beste resultaten op!

06

Aanleveren

De foto's krijg je altijd digitaal aangeleverd. Eventueel kan ik ook verzorgen dat ze worden afgedrukt. De kosten van het drukwerk zijn niet bij onderstaande prijs inbegrepen. 

bottom of page