top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

actiefoto's

Wil je mensen in actie vastleggen, bijvoorbeeld tijdens een surfsessie, training of spelactiviteit? Kies dan voor actiefoto's! Het doel van deze foto's om personen in hyperfocus tijdens een snelle beweging perfect scherp in beeld te krijgen. 

01

STrategisch intakegesprek

Tijdens het vrijblijvend strategie-gesprek maken we kennis en bespreken we welke activiteit je wil laten vastleggen. Ook bespreken we wie je wil aanspreken met de foto's en wat dan de uitstraling moet zijn.

Het is belangrijk dat ik kan bepalen hoe de lichtomstandigheden, wat afhankelijk is van de locatie. Eventueel plannen we een locatiebezoek zodat ik me hierop kan voorbereiden. 

03

professioneel advies

Tijdens het gehele proces geef ik professioneel advies over beeldcompositie, storytelling en marktpositionering. Schroom niet om te vragen hoe je de foto's zo goed mogelijk kunt inzetten.Vanuit mijn unieke combinatie aan kennis door mijn HBO-studie Art & Economics en MBO-studie Audiovisueel Specialist denk ik graag met je mee. Dus schroom niet om hiernaar te vragen.

02

Debriefing

Na het intakegesprek ontvang je een debriefing waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de fotosessie is, voor welke uitstraling we gaan, welk beeldmateriaal er nodig is en op welke locatie het plaats vindt, eventueel suggesties voor de nabewerking en de planning van het project. 

04

De fotoshoot

Showtime! Op de dag van de shoot kom ik met alle apparatuur naar de locatie. Zodra de activiteit begint, sta ik op scherp! 

05

Selecteren en nabewerken

Je krijgt een voorselectie van de beste beelden en daar kies je jouw favoriete foto's uit. Er is geen maximaal aan het aantal foto's, al spreken we in het intakegesprek wel af hoeveel foto's ik na afloop zal aanleveren. Maar één perfecte foto zegt meer dan 1.000 middelmatige.

06

Aanleveren

De foto's krijg je altijd digitaal aangeleverd. Eventueel kan ik ook verzorgen dat ze worden afgedrukt. De kosten van het drukwerk zijn niet bij onderstaande prijs inbegrepen. 

450,-excl. btw

bottom of page