top of page

Kies jouw foto's

Een portretfoto kan je bijvoorbeeld als profielfoto gebruiken op social media. Dat is het eerste wat mensen zien als ze jouw profiel bekijken.

Zorg dat je professioneel overkomt op je klanten met een professionele portretfoto!

Laat zien hoe de sfeer op je evenement is geweest. Leuk voor feesten maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten en congressen! Je kunt eventfoto's ook goed combineren met een aftermovie.  

Wil je een kantoor of kamer verhuren? Of wil je laten zien hoe mooi jou winkel of restaurant eruit ziet? Zet een mooie serie professionele foto's op je website!

HOE WERKT HET?

Om het makkelijk voor je te maken heeft KLIK pakketten gemaakt. Je ziet meteen wat je krijgt en hoeveel het kost. Kies voor een sfeervolle video, een pakkende foto of een stralend design. Handig he? Als je hebt gekozen welk pakket je wilt, gaan we het gesprek aan. Wat wil je overbrengen? Hoe zet jij je bedrijf in de markt? Daarbij geeft KLIK advies. Je krijgt een debriefing met alles wat we hebben afgesproken. We prikken een draaidag en gaan aan de slag. In de montage en nabewerking komt het hele verhaal samen.  Wil je dan toch graag dingen aanpassen? Laat het weten! 

Wil je een ander soort video, foto of ontwerp dan de pakketten die KLIK aanbiedt? Schroom niet om te vragen en neem snel contact op. 

bottom of page