top of page

Kies jouw video

Heb je al een pakkende bedrijfsvideo voor je website? Een bedrijfsvideo is een uitstekend visitekaartje. Je laat meteen in een paar sfeervolle shots zien wat je te bieden hebt!

Laat op een feestelijke manier zien hoe je evenementen zijn geweest. Wie hebben het bezocht en wat was er allemaal te doen? 

Voor feesten en optredens maar ook beurzen, toespraken en bedrijfsbijeenkomsten.

Portret_tim.jpg

Vertel in 1 minuut wie je bent en wat je kan betekenen voor je opdrachtgevers. Een 1-minuut-pitch werkt enorm goed op social media. Het geeft potentiele opdrachtgevers meteen een beeld van jou en je bedrijf. 

ToosKoster_Montalivet_week5_groepje1_foto36.jpg

Wil je graag een campagne of een specifiek product promoten? In een promotiefilm laat je zien wat je te bieden hebt.   

Make it visual.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

HOE WERKT HET?

Om het makkelijk voor je te maken, zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Het is meteen duidelijk wat je krijgt, wat het kost en waar de je video of foto’s voor kunt gebruiken. Zo hoef je niet eindeloos op een offerte te wachten, handig he?

Als je weet welk pakket je wil, plannen we een gesprek. Hierin denken we samen na over hoe we jouw verhaal in de markt zetten. Wat wil je overbrengen? Wie wil je hiermee aanspreken? Hoe brengen we dat het beste in beeld? Het doel is om echt tot de kern van het verhaal te komen. 

Als alles duidelijk op papier staat ontvang je een debriefing en gaan we een draaidag plannen. In de montage en nabewerking komt het hele verhaal samen, en is er genoeg ruimte voor feedback. Vaak is de video al binnen een paar weken gemaakt en klaar om vertoond of gepost te worden!

Wil je een ander soort video of foto dan bovenstaande pakketten? Of wil je sparren over een idee onder het genot van een kopje koffie? De mogelijkheden zijn eindeloos dus schroom niet om dit te vragen en neem snel contact op!

bottom of page