top of page

Kies jouw video

Heb je al een pakkende bedrijfsvideo voor je website? Een bedrijfsvideo is een uitstekend visitekaartje. Je laat meteen in een paar sfeervolle shots zien wat je te bieden hebt!

Laat op een feestelijke manier zien hoe je evenementen zijn geweest. Wie hebben het bezocht en wat was er allemaal te doen? 

Voor feesten en optredens maar ook beurzen, toespraken en bedrijfsbijeenkomsten.

Vertel in 1 minuut wie je bent en wat je kan betekenen voor je opdrachtgevers. Een 1-minuut-pitch werkt enorm goed op social media. Het geeft potentiele opdrachtgevers meteen een beeld van jou en je bedrijf. 

Wil je graag een campagne of een specifiek product promoten? In een promotiefilm laat je zien wat je te bieden hebt.   

HOE WERKT HET?

Om het makkelijk voor je te maken heeft KLIK pakketten gemaakt. Je ziet meteen wat je krijgt en hoeveel het kost. Kies voor een sfeervolle video, een pakkende foto of een stralend design. Handig he? Als je hebt gekozen welk pakket je wilt, gaan we het gesprek aan. Wat wil je overbrengen? Hoe zet jij je bedrijf in de markt? Daarbij geeft KLIK advies. Je krijgt een debriefing met alles wat we hebben afgesproken. We prikken een draaidag en gaan aan de slag. In de montage en nabewerking komt het hele verhaal samen.  Wil je dan toch graag dingen aanpassen? Laat het weten! 

Wil je een ander soort video, foto of ontwerp dan de pakketten die KLIK aanbiedt? Schroom niet om te vragen en neem snel contact op. 

bottom of page