top of page
  • Instagram
  • LinkedIn

event foto's

Wil je met je doelgroep en deelnemers onvergetelijke momenten delen van jouw festival, congres en bijeenkomst? Kies dan voor eventfoto's. Je kunt dit pakket ook inzetten als je bijvoorbeeld een workshop, talk of bedrijfsuitje hebt.   

01

Strategisch intakegesprek

Tijdens het vrijblijvend strategie-gesprek maken we kennis en bespreken we voor welk event je foto's wil laten maken. We bespreken wat de foto's voor uitstraling moeten hebben, wat het doel is en hoe je het publiek hier het beste mee kunt aanspreken. 

Het is belangrijk dat ik kan bepalen hoe de lichtomstandigheden, wat afhankelijk is van de locatie. Eventueel plannen we een locatiebezoek zodat ik me hierop kan voorbereiden. 

03

professioneel advies

Tijdens het gehele proces geef ik professioneel advies over beeldcompositie, storytelling en marktpositionering. Vanuit mijn unieke combinatie aan kennis door mijn HBO-studie Art & Economics en MBO-studie Audiovisueel Specialist denk ik graag met je mee. Dus schroom niet om hiernaar te vragen!

05

Selecteren en nabewerken

Je krijgt een voorselectie van de beste beelden en daar kies je jouw favoriete foto's uit. Er is geen maximaal aan het aantal foto's, al spreken we in het intakegesprek wel af hoeveel foto's ik na afloop zal aanleveren. Maar één perfecte foto zegt meer dan 1.000 middelmatige.

02

Debriefing

Na het intakegesprek ontvang je een debriefing waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de fotosessie is, voor welke uitstraling we gaan, welk beeldmateriaal er nodig is en op welke locatie het plaatsvindt, eventueel suggesties voor de nabewerking en de planning van het project. 

04

De fotoshoot

Showtime! Op de dag van het event kom ik met alle apparatuur naar de locatie. Zodra het event begint ga je samen voor een top-ervaring en zorg ik voor de beste foto's waarin hilarische, emotionele, serieuze of gewoon gezellige momenten gevangen zijn.

06

Aanleveren

De foto's krijg je altijd digitaal aangeleverd. Eventueel kan ik ook verzorgen dat ze worden afgedrukt. De kosten van het drukwerk zijn niet bij onderstaande prijs inbegrepen. 

450,-excl. btw

bottom of page